NO WASTE

is een speerpunt van ons businessmodel.

Elke opdracht wordt bij ons apart verwerkt en geprint. Dat betekent dat wij geen pakketten of onderdelen van een pakket op voorraad hebben liggen. We zijn er op geënt om overschot van papier of andere substraten te minimaliseren. Deze keuze betekent dat we soms een halve dag wachten met het verwerken van een opdracht tot we zeker weten dat er geen of nauwelijks overschot/afval is. Zo kan je bij ons ook ‘opmaat’ bestellen. Dus geen bulkaantallen die je moet afnemen. Wil je bijvoorbeeld 7 stickers i.p.v. een verplichtte afname van 25 ex? Doen we gewoon.

dtptogo is partner van ClimatePartner

Elke bijdrage telt, zeker nu!

dtptogo is partner van ClimatePartner

Elke bijdrage telt, zeker nu!

Wij zijn 3 jaar partner van ClimatePartner en daar zijn we trots op. Als partner van ClimatePartner zet Buro Hans (owner van dtptogo) zich actief in met maatregelen voor klimaatbescherming. Wij berekenen de CO2 – footprint van gedrukte producten en compensatie van de CO2 – footprint en dragen daar een Fee voor af aan ClimatePartner.  

Wat gebeurt er met die Fee?
[website ClimatePartner] Schone energie, schone kookfornuizen, schoon drinkwater en licht – ook na zonsondergang! Tijd voor werk of voor school. Gezonde bossen vol olifanten, leeuwen, paradijsvogels en andere diersoorten. En bovendien: bescherming van ons klimaat. Dit zijn slechts enkele van de effecten die onze CO2-compensatieprojecten hebben.

Koolstofcompensatieprojecten helpen andere mensen in deze wereld te genieten van betere levensomstandigheden. Omdat ze ook aantoonbaar de uitstoot van broeikasgassen besparen, beschermen ze het klimaat. Door deze projecten te ondersteunen, kunt u de uitstoot compenseren die u momenteel niet kunt vermijden. Zonder koolstof te compenseren, zullen we de doelstellingen van het Klimaatakkoord van Parijs niet halen.

Certificaat
Als je er voor kiest om actief een bijdrage te leveren, [compenseren] ontvang je van ons een deelname certificaat van ClimatePartner, geprint op displaymateriaal of plexiglas.

De mooiste plek is bij de kassa! Je laat je klanten zien dat je bewust kiest voor het klimaat en dat je jouw CO2-footprint compenseert.

Er zijn ongeveer 100 internationaal erkende CO2-compensatieprojecten beschikbaar. Wil je ook een bijdrage leveren? Neem dan contact met ons op. We leggen het graag aan je uit. +31 639209263